2. Kürtőskalács Vigalom a Holnemvolt Várban

2. Kürtőskalács Vigalom a Holnemvolt Várban

Különleges kürtőskalács újdonsággal tér vissza a 2. Kürtőskalács Vigalom a Holnemvolt Várban.

2. Kürtőskalács Vigalom a Holnemvolt Várban

Két év kihagyás után május 13-15. között ismét megnyitja kapuit a 2. Kürtőskalács Vigalom, aminek a Holnemvolt Vár, a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkja ad otthont.
A hagyományokhoz hűen kürtőskalácsból, változatos programokból, meglepetésekből és nagy leleplezésből most sem lesz hiány.
„2019-ben pattant ki a fejünkből a gondolat, hogy az őszi Kürtőskalács Fesztivál mellett szeretnénk, ha egy tavaszi hétvégén is a kürtőskalácsé lenne a főszerep. Így született meg a Kürtőskalács Vigalom gondolata, amelyet most két év után újra életre hívunk, méghozzá a Holnemvolt Vár és az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda négy éves születésnapján. Természetesen idén is elhozzuk a nagy kedvenceket: az ízbombákat, a kürtőskalácsból készült desszerteket, a glutén-, tej-, és tojásmentes kürtőskalácsokat, valamint egy igazi kuriózum is bemutatkozik, az új formá(t)öltött kürtőskalács, ami biztos, mindenkit levesz a lábáról” – mesél a programokról András Tünde, a Kürtőskalács Vigalom megálmodója.

Az Állatkerttel közösen szervezett háromnapos Kürtőskalács Vigalmon kézműves foglalkozások, állatsimogató, arcfestés, egyéb családi-és gyermekprogramok, valamint akusztikus kiskoncertek várják a látogatókat. Mindemellett visszatér a nagy népszerűségnek örvendő „Csináld magad!” kürtőskalács stand is, ahol bárki elkészítheti kedvenc erdélyi finomságát.
Az eseményen állatkerti belépőjeggyel lehet részt venni, amely mellé minden vendégnek ajándék Édesmaci Házicsoki jár.

Mikor: 2022. május 13. 10:00 – május 15. 19:00
Hol: Holnemvolt Vár – Állatkerti körút 14 Budapest 1146

A rendezvény Facebook eseménye ITT érhető el.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold + kövesd a Facebook oldalunkat és a cikket is! 
Youtube csatornánkat ITT találod.
Köszönjük!

Fotók: Gasztrokult/Gálosi Gergely, szöveg: sajtóinfó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: