Helló Buda! Itt a PLACC!

A PLACC közösségi vásárok 2014 óta léteznek különböző tematikában. Most Buda szívében, az új különleges kiülős gasztro helyszínén indulnak újra, a Hello Buda nevű helyen, a Rózsadomb Center mellett. Itt minden megtalálható lesz a jóízű élethez, mert a Hello Buda vár mindenkit, aki kiéhezett már találkozásokra, a minőségi ételekre és az önfeledt programokra!

Hello Buda piacok by PLACC:
Június 11-től minden hónap második péntek estéjén Divat PLACC lesz tervezőkkel, alkotókkal és gardróbfrissítőkkel!
Június 12-től indul az ínyencségek vására, a Finom PLACC szombat délelőttönként!
Június 20-án pedig debütál az EB OVO PLACC, a kiskedvencek vására is!

Talán nem túlzás állítani, hogy legalább 1000 PLACC-ot szerveztek már a szervezők. A PLACC-okra emlékezhetünk már, mivel a színes forgataguk megfordult már a Erzsébet téren, az Andrássy úton, a Kincsem Parkban, a Szabadság téren, a Margitszigeten, de még Balatonfűzfőn is. Utoljára a Frankel Leó utca piknikén találkozhattunk velük. Emellett a belváros is jól ismeri már a placcozás fogalmát, mert rendszer vásáraikat ezeken a menőbb helyeken tartották, mint a Klauzál téri vásárcsarnok, a Bálna Budapest, a Fogas ház, az Anker’t, a Budai Parkszínpad, a Normafa Síház, az Ellátó kert, a Rácskert, vagy a Dunán a TRIP hajón.

A Hello Budában velük találkozhattok majd:

Divat PLACC / Otthon PLACC
Közösségi vásár, mely közös platformra hozza a divat és dizájn különböző ágazatának tervezőit, emellett lehetőséget ad gardróbfrissítőknek is. Böngészhetünk a divat és ékszertervezőktől kezdve a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők portékái között. Gardróbfrissítők, magánemberek pedig válogatott rucikkal és kincsekkel érkeznek.

Divat Placc
Divat Placc

Finom PLACC
Piac a vidéki ízek szerelmeseinek, és azoknak, akik ragaszkodnak hozzá, hogy a termelőtől rögtön az asztalra kerüljön a mesterséges anyagoktól mentes élelmiszer.
A Finom PLACC csapata most összefogva a Dokkoló Integrátori programmal, szeretné a hazai termelők termékeit eljuttatni a vásárlókhoz. Minden, ami finom megkóstolható, és megvásárolható lesz a PLACC-on úgy, hogy közben közvetlen válaszokat is kaphatunk a termelőktől a portékájukról.

Finom Placc
Finom Placc

EB OVO PLACC

A több, mint 10 éves EB OVO Közhasznú Egyesület a kutyatartás útvesztőiben nyújt iránymutatást a városlakóknak, amihez saját gazdi létükből fakadó helyzetek adják a folyamatos motivációt.
Az EB OVO mindig is a nyitottság, a kísérletezés és a fejlődés tere volt, a helyi közösségek bevonásával. Ennek egyik jó példája lehet, a most élethívott közösségépítő rendezvénysorozat és vásár, az EB OVO PLACC, melyen kutyás tematikával foglalkozó kézművesek, művészek, is teret kapnak, webshopokkal kiegészülve, természetesen a kutyákkal és a városi kutyázással a fókuszban.

EB OVO Placc
EB OVO Placc

A kiállítók listája (a teljesség igénye nélkül):

Divat PLACC:
Újrahasználom
MOONO Jewelry Design
Tüllszoknya
Stef.co
Csinibabanet
JeweLynx
Zemse
Yarnartisan
FreeSpirit Varróműhely
Kontur fashion
DorczyArt
Uniek Cadeau
Selva
Sziszatoth jewelry
Linka papír
Mancika Design
Mom Loves Diamonds

Finom PLACC:
Mecsek Portéka
Komlói Tészta
Thanya
Terra Tuffola
Tarján Kincse
Bőközi Legendás
Alapi Munka Gyümölcse
Meatker
Barabás Chili

EB OVO PLACC:
Pacsi Kevin
Héra DogDesign
ChiliCord EbDesign
Morzsi Elegancia
Kinga Kovacs
Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: