Új helyen a FinomPlacc

Finom PLACC – Ellátjuk a belvárost szerda esténként!

Október 17. szerdán, 16-21 óráig lesz első alkalommal az új, fix helyén a FinomPlacc. Új helyszínük az EllátóKert (VII. kerület Budapest, Kazinczy utca 48.) ami kiváló Placc erre – lehet enni-venni-inni-beszélgetni, itt minden lesz, ami egy jó hangulatú piacozáshoz kellhet és még csak nem is kell ehhez korán kelni!

Új helyen a FinomPlacc!
Új helyen a FinomPlacc

A Finom Placc kezdeményezés két éve indult Budapesten, lehetőséget biztosítva a vidéki termelők, helyi élelmiszer előállítók és a budapesti vásárlók hangulatos találkozására.

A mostani Placc egy különleges küldetéssel is kiegészül. 17 olyan új kiállító lesz, akik társadalmi vállalkozásként, a vidéki munkahelyteremtés érdekében indították el élelmiszeripari vállalkozásukat. A teljesség igénye nélkül: Bordány, Gordirsa, Jászszentlászló, Magyardombegyháza, Mucsony, Nagylóki, Nemeskisfalud, Újszentiván, Zsombó, tehát az ország minden részéről érkeznek ezek a nagyszerű kezdeményezések.

Új helyen a FinomPlacc
Új helyen a FinomPlacc

Természetesen a FinomPlacc korábbi kiállítói is csatasorba állnak és finomságokkal betárazva várják a minőségi hazai termékekre éhező közönséget.

Mire lehet számítani október 17-én?
Pékárú, füstölt húsok, különleges sajtok, mézek, szörpök, lekvárok, csokoládé, szárított zöldségek, aszalt gyümölcsök, különleges konyhai kiegészítők, tészták, csatnik, illatos termékek és minden mi szem szájnak ingere.

Új helyen a FinomPlacc

A rendezvény Facebook esemény ITT követhető!
Helyszín:  EllátóKert  – VII. kerület Budapest, Kazinczy utca 48.
Időpont: 2018. október 17., 16:00

További programok a Gasztrokulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(képek: sajtóinfó)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: