Rickshaw a Gourmet Fesztiválon

Rickshaw a Gourmet Fesztiválon

Az Ecocatering meghívására fotóztunk a Gourmet Fesztiválon és a távol-keleti ételek kedvelőinek nagy örömére a Rickshaw is fellelhető volt a helyszínen.

Ecocatering a tiszta, élhető környezetért.
Ecocatering a tiszta, élhető környezetért.

Gasztrokult: Kérlek, meséljetek nekem és az olvasóinknak egy kicsit magatokról.

Rickshaw: Mi a Corinthia Hotel Budapest – Rickshaw étterme vagyunk, ami Magyarország egyik legszebb 5 csillagos szállodájának távol-keleti étterme.

Magas hatóanyagtartalmú, szakértői fejlesztésű natúrkozmetikumok - kattints és szépülj velünk egészségesen!
Magas hatóanyagtartalmú, szakértői fejlesztésű natúrkozmetikumok – kattints és szépülj velünk egészségesen!

Gasztrokult: Milyen finomságokkal érkeztetek a Gourmet-re?

Rickshaw: A Rickshaw specialitásával jöttünk ki a Budai Gourmet Fesztiválra, név szerint a Dim Sum válogatással. A Dim Sum apró ázsiai batyuk, amik különböző töltelékkel vannak töltve.

Rickshaw a Gourmet Fesztiválon
Rickshaw a Gourmet Fesztiválon
Cat Café Budapest - a legmacskásabb hely
Cat Café Budapest – a legmacskásabb hely
Rickshaw a Gourmet Fesztiválon (2)
Rickshaw a Gourmet Fesztiválon (2)

Gasztrokult: Itt és most milyen verziókban érhetők el?

Rickshaw: Nálunk lehet kapni vegetáriánus – például babcsírával töltöttet-, illetve csirke-, sertés-, marha-, vagy rák hússal töltötteket.

Rickshaw a Gourmet Fesztiválon (3)
Rickshaw a Gourmet Fesztiválon (3)
BUBLAB - Budapest • plants, deco & other awesomness
BUBLAB – Budapest • plants, deco & other awesomness

Gasztrokult: Látom, szószból is többfélét kínáltok hozzájuk.

Rickshaw: Igen, a standunkon a csípős, illetve a világos szója és az édes chili szósz is elérhető.

Gasztrokult: Köszöntem a meghívást és a beszélgetés! Ígérem, hamarosan fejlesztem a távol-keleti íz ismereteimet és meglátogatlak titeket az étteremben is.

További cikkek a Gasztrokulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(képek: Gasztrokult/Gálosi Gergely)
(A cikk és a fotók az Ecocatering felkérésére készült)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.