Rickshaw a Gourmet Fesztiválon
Az Ecocatering meghívására fotóztunk a Gourmet Fesztiválon és a távol-keleti ételek kedvelőinek nagy örömére a Rickshaw is fellelhető volt a helyszínen.

Gasztrokult: Kérlek, meséljetek nekem és az olvasóinknak egy kicsit magatokról.
Rickshaw: Mi a Corinthia Hotel Budapest – Rickshaw étterme vagyunk, ami Magyarország egyik legszebb 5 csillagos szállodájának távol-keleti étterme.

Gasztrokult: Milyen finomságokkal érkeztetek a Gourmet-re?
Rickshaw: A Rickshaw specialitásával jöttünk ki a Budai Gourmet Fesztiválra, név szerint a Dim Sum válogatással. A Dim Sum apró ázsiai batyuk, amik különböző töltelékkel vannak töltve.



Gasztrokult: Itt és most milyen verziókban érhetők el?
Rickshaw: Nálunk lehet kapni vegetáriánus – például babcsírával töltöttet-, illetve csirke-, sertés-, marha-, vagy rák hússal töltötteket.


Gasztrokult: Látom, szószból is többfélét kínáltok hozzájuk.
Rickshaw: Igen, a standunkon a csípős, illetve a világos szója és az édes chili szósz is elérhető.
Gasztrokult: Köszöntem a meghívást és a beszélgetés! Ígérem, hamarosan fejlesztem a távol-keleti íz ismereteimet és meglátogatlak titeket az étteremben is.
További cikkek a Gasztrokulton ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(képek: Gasztrokult/Gálosi Gergely)
(A cikk és a fotók az Ecocatering felkérésére készült)