Franziska a Gourmet Fesztiválon

Franziska a Gourmet Fesztiválon

Az Ecocatering meghívására fotóztunk a Gourmet Fesztiválon és volt szerencsénk a Franziska / organic dessert box standjához is.

Ecocatering a tiszta, élhető környezetért. Kattints és ismerd meg őket!
Ecocatering a tiszta, élhető környezetért. Kattints és ismerd meg őket!

Gasztrokult: Kinek köszönhetjük ezt a csalogató standot és mit lehet tudni a készítőjéről?

Gourmet Fesztival 2018 Franziska - Horváth Franciska
Gourmet Fesztival 2018 Franziska – Horváth Franciska

Franziska: Horváth Franciska vagyok, a Franziska receptműhely alapítója. Egészséges desszerteket készítünk, nem használunk semmilyen állati eredetű alapanyagot. Kizárólag olyan különleges dolgokkal sütünk, mint például a mandulavaj, kókuszolaj, mandulaliszt, vagy például kesudió. Filozófiánk, hogy a desszertdobozainkba rejtett kedves kedves üzenettel mindenkinek örömet okozzunk, valamint fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot.

 

Gasztrokult: Milyen csemegékkel készültetek, miket látunk most itt?

Gourmet Fesztival 2018 Franziska standja
Gourmet Fesztival 2018 Franziska standja

Franziska: Most a Gourmet fesztiválra energia golyókkal, és nyers desszertekkel jöttünk ki és nagyon örülünk, hogy személyesen találkozhatunk a vásárlóinkkal.

Gourmet Fesztival 2018 Franziska standja (2)
Gourmet Fesztival 2018 Franziska standja (2)

Gasztrokult: Időhiányában mindent nem kóstolhatunk meg, de ígérjük a kedves olvasóknak, hogy előbb-utóbb meglátogatjuk a műhelyt és ott a végtelenségig ízlelgetünk.  De addig mindenkinek csak azt tudjuk tanácsolni, hogy irány a fesztivál és édességért kanyarodjon ide!

BUBLAB - Budapest • plants, deco & other awesomness
BUBLAB – Budapest • plants, deco & other awesomness
Cat Café Budapest - a legmacskásabb hely
Cat Café Budapest – a legmacskásabb hely
Magas hatóanyagtartalmú, szakértői fejlesztésű natúrkozmetikumok - kattints és szépülj velünk egészségesen!
Magas hatóanyagtartalmú, szakértői fejlesztésű natúrkozmetikumok – kattints és szépülj velünk egészségesen!

További cikkek a Gasztrokulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(képek: Gasztrokult/Gálosi Gergely)
(A cikk és a fotók az Ecocatering felkérésére készült)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.