Slow Gasztro Market az Anker’tben

Slow Gasztro Market az Anker’tben

Miért slow a Slow Gasztro Market? Mert a szervezők szeretnék, hogy legyen időtök kicsit egymásra, a beszélgetésre, a közös együttlétre…
Miért gasztro? Mert az étkezés összehozza az embereket, jó időt szánni rá, ahogy azt kiállítók is teszik a minőségi alapanyagokból, kézműves, hagyományos úton elkészített termékeikkel, ételekkel, italokkal.
…és miért market? Mert a piac egy közösségi tér is, ahol lehet nézelődni, beszélgetni, kóstolni, a termelőktől többet megtudni finomságaikról. No, meg persze helyben fogyasztani, csakúgy komótosan, ízlelősen…
A szervezők fontosnak tartják, hogy mindennapjainkban legyenek lassulások, pillanatnyi élmények, melyek nemcsak a pillanatnak szólnak, hanem a jövőnek is, egy fenntartható, környezetkímélő életmóddal. Ehhez is igyekeznek alternatívákat mutatni.
A kiállítóknál többek között szörpök, teák, ínyenc kolbászok, sajtok, joghurtok, sütemények széles választéka – organikus, mindenmentes, sós és édes apró sütik, piték, mártogatósok, fürjtojás különlegességek, chutney-k, mézvariációk, gasztro ajándékok és számos ételféleség lesz még. Rendezvényen lesz két könyvbemutató, gasztro design ízelítő, slow beszélgetés az inspirálódáshoz, ötletekhez, feltöltődéshez.

Időpont: 2017. november. vasárnap, 10.00 – 18.00
Cím: 1066. Budapest, Paulay Ede u. 33.

Ingyenes belépés, jöhet a kutyus is!

Mindenkinek ott a helye, aki szeretne egy beszélgetős gasztronómiával fűszerezett lassulós vasárnapot!

Kiállítók: Eco-catering, Franziska / organic dessert boxSlow FoodiezBazsalikomos kertShamo bagsMadárkás kertN’icerollFrancy Design PR StudioKatyvaszMartontejHecsedli biosütiGourmet&Delicious – DesszertTészta5 hozzávaló, BiodevegaTünde Ruzicska ceramic art and craft, KezemuraCsintaKanálkaNekedTeremKikelet konyha.kert., Slow Budapest, Délity méz, Etnoflóra Bt., Marmalady’s az ínyenc kézművesGasztrofarmMester KamraVerebi Olaj, és még sokan mások!

Slow Gasztro Market az Anker'tben
Slow Gasztro Market az Anker’tben

Vendég: Krajcsó Nelli a Slow Budapest alapító-vezetője az Anti-határidő napló megalkotója 11.00-13.00 óráig!

Kerekasztal beszélgetés: 12.20 -tól beszélgetés lesz “Slow és fenntarthatóság a gasztronómiával” címmel, Nelli, Szabó Eszter (Felelős Gasztrohős) és Keve Zsuzsa (Eco- Catering) társaságában.

A rendezvény facebook eseménye ITT érhető el.

További programok a Gasztrokulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(kép: sajtóinformáció)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: