A Kávé Napja 2022

Az idei immáron a 10. szervezésű kávé kánaán esemény, a Kávé Napja 2022 néven. Egy olyan nap, amit minden nap elviselnénk, mi koffeinisták, hiszen egy(több) jó fekete mindig jó. Naponta többször is. No, de lássuk is, hogy mi vár ránk!

Ami a legfontosabb a koffein imádóknak a Kávé Napja 2022-n, hogy korlátlan kávékóstolás van. Akarhatnánk-e ennél jobbat?

Természetesen nem csak ennyiről szól ez a remek nap, hanem különleges kóstolókkal is várják a látogatókat, ezek mellett az eszközök használatába is betekintést nyerhetünk. Külön programsor is akad azoknak, akik a rengeteg koffeint nem csak élvezni kívánják, hanem a szakmai oldalról is meghallgatnának előadást, vagy épp barista versenyt néznének.
Ha ez sem volt elég, akkor szólunk, hogy szerencsére a helyszínen vásárlási lehetőség is adott lesz, így a nap végén mindenki otthona gazdagabb lehet néhány új csomag kávéval.

A Kávé Napja 2022 Programok:
11:00 LATTE ART THROWDOWN (rajt)
13:00 LA MARZOCCO LINEA DEBUT
13:30 FINE ROBUSTA – A KÁVÉ JÖVŐJE? ELŐADÁS és KÓSTOLÓ
14:00 COFFEE MEET UP – SZAKMAI KEREKASZTAL
14:45 KÁVÉKALANDOR: Szabó-Gál András, a Budapest-Bamako Rally alapítója arról, hogyan kávéznak az afrikaiak, miközben csúcskávékat termesztenek
15:00 BEANS TO CUP – TÓTH SÁNDOR ÉLŐBEN COSTA RICÁBÓL
16:00 LATTE ART THROWDOWN
17:00 EREDMÉNYHIRDETÉS

A Kávé Napja 2022
A Kávé Napja 2022

Összefoglalva: szerintünk minden adott ahhoz, hogy egy kellemes vasárnapot eltöltsük a Kávé Napja 2022 eseményén, az Akvárium Klubban – plusz egy esély, hogy a hétfői kávénak valót is megvegyük és szebbé varázsolja még a hét kezdést is.

A Kávé napja 2022-ről további információk:
Helyszín: Budapest, Akvárium Klub, Erzsébet tér
Időpont: 2022. október 2., 10-18 óra között
Elővételes jegyár: 2400 Ft
Helyszíni jegyár: 3000 Ft
Jegyvásárlási lehetőség ITT
Facebook esemény ITT.
Webwww.kavenapja.hu

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold + kövesd a Facebook oldalunkat és a cikket is! 
Youtube csatornánkat ITT találod.
Köszönjük!

Fotó/szöveg: FB-sajtóanyag/Gasztrokult.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: