MONYO LAND újranyitás

MONYO LAND újranyitás

Újra tarthat zenés-táncos rendezvényeket MONYO LAND: a kőbányai szórakozóhely működési engedélye elleni fellebbezés a mai napon elutasításra került. Jövő pénteken, július 23-án a legendás Pál Utcai Fiúk koncertjével folytatódik az alapítók hosszú távú küldetése, hogy közösségi teret teremtsenek Közép-Európa legmodernebb sörfőzdéjének udvarán. Ezen a hétvégén pedig – ahogy az elmúlt héten – sörkertként üzemelnek.

A nagyközönséget az elmaradt koncertek lehetséges pótlásával, illetve a már megváltott jegyekkel kapcsolatban közösségi felületeinken tájékoztatják!

MONYO LAND újranyitás
MONYO LAND újranyitás

MONYO Land csapata az alábbi személyes üzenetet tette közzé a szórakozóhely Facebook oldalán: “Köszönjük a rengeteg támogató kommentet, üzenetet, posztot, megosztást amiket az elmúlt nehéz napok során kaptunk tőletek! Csodálatos érzés ahogy közösséggé formálódtatok az ügyünk melletti kiállásnak köszönhetően, ez kötelez minket hogy a továbbiakban is a legmagasabb színvonalon dolgozzunk küldetésünkön!”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Szöveg és fotó: MONYO LAND, sajtóinfó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: