Gourmet Fesztivál 2019 – Hotel Azúr Prémium – Opus Bistro Siófok

Gourmet Fesztivál 2019 – Hotel Azúr Prémium – Opus Bistro Siófok

Rácz Krisztián séf elhozta a somogyi ízeket a Gourmet Fesztiválra. Tagadhatatlanul a vidék zöngéje jelenik meg náluk, nagyon szépen átgondolva, tálalva.
Részrehajló lehetnék, mint egykori somogyi, de bárhonnan is fut neki az ember, itt gyönyörűen omlós húst talál, parádés ízekkel.
De mesélje el inkább Rácz Krisztián:

Merlot 2015 - szűretlen, spontán erjesztett természetes borok a Nyolcas és Fia pincétől! Borkészítés tisztán és tisztességesen.

Rovatunk támogatója a Nyolcas és Fia Borház. Szűretlen, spontán erjesztett természetes borok a Nyolcas és Fia Borháztól! Borkészítés tisztán és tisztességesen.
Merlot 2015 

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: