A IV. Vegan Food Festen jártunk – képek és szubjektív

A IV. Vegan Food Festen jártunk – képek és szubjektív

A múlthéten több gasztro fesztivál is volt Budapesten, köztük a IV. Vegan Food Fest is. Természetesen mi is ellátogattunk rá, hiszen imádjuk a finomságokat vegán köntösben (is).

A kiállítók elég szép számmal voltak jelen, ami közös volt mindenkiben, hogy az egészséges élet felé próbált csábítani minden érdeklődőt a csemegéivel. Szerencsére egyre több ember gondolkodik fenntarthatóan – ha nem is feltétlenül vegán – és ezzel együtt az egészségéről is próbál előre gondoskodni.

Whiskers CAT PUB – Magyarország első Cat Pubja téged is vár – kattints és ismerd meg!

Az eseményen a látogatók gyakorlatilag megismerhettek a hétköznapi ételektől elkezdve a ritkaságokig elég sokat vegán változatban, illetve az egyszerűtől a speciális fűszerekig szinte mindent, amik ugyebár bármely ételhez illeszkednek, nem feltétlenül kell vegánban gondolkodnunk.

Cat Café Budapest – ahol dorombolnak a kávédhoz

Aki lemaradt, az ne szomorkodjon, szerintem már szervezik a következőt – addig is lapozza fel mindenki a képeinket a kiállítókról.

Az összes kiállítóról készült fotósorozatot IDE kattintva érheti el mindenki!

További programok a Gasztrokulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(képek: Gálosi Gergely/Gasztrokult)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: