Kiskertpiac – indián nyár

Kiskertpiac – indián nyár

Nyári szünetről visszatérve a Kiskertpiac máris indul az “Indián nyár” piacolással! Lássuk milyen híreket kaptunk felőle.

Szabó Jucus az 5 hozzávaló blog szerzője is jelen lesz. A standján nem csak vele és az 5 hozzávalós reggelik könyvvel találkozhattok majd, de lehetőség nyílik egy kis beszélgetésre, dedikálásra, fotózkodásra, és itt mutatja be először a CILS design-nal készült közös, limitált kollekciós terméküket is!

Ott lesz a Furagura, kreatív játszótere is újra a Kiskertpiacon az Anker’t-ben.

A kiállítók terén is tekintélyes lesz lista! Íme: Bazsalikomos kert, bublab, Ditke – préseltvirág, DeliBox, Etnoflóra Bt., Furagura, kreatív játszótér, Floran’s, Herbsgarden Beauty, Kikelet konyha.kert., RisoPlant, Katyvasz, Mano-faktúra, Ezer arcú üveg, Home Goods, Golmitz Kertészet, Virágos Pagony, NASPOLYA NASSOLDA, Panyolium, MSE Virág Kft – Csokoládé Manufaktúra, Kakukkhegyi Lekvárium, Kiskertem Manufaktúra, Tilimpa-Limpa, Délity méz, Aster Dísznövény, Vadrózsa Ötletház, Valeyrac Exotics.

Kellhet-e még valami? Igen! A jól megszokott rengeteg érdeklődő, vagyis Ti! 🙂

További programok a Gasztrokulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(kép: sajtóinformáció, facebook)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: