A vidék íze – kézműves termelői est a Jardinette-ben!
SZEPTEMBERIG ELHALASZTVA!
A szervezők közleménye:
“Az elmúlt napok viharai komoly károkat okoztak a termelőink termésében, ezért személyesen nem tudnak eljönni a vacsorára, ami egyik legfőbb érdekessége lenne az estnek.”
Szívesen beszélgetnél egy kézműves termelői vacsora közben magukkal a vacsorád alapanyagait megtermelőkkel? Kóstolás közben az ízek, illatok, színek kavalkádja mellett, családias hangulatban. nagyszerű környezetben teheted mindezt a Jardinette-ben, ahol az est alapjait megtermelők még recepteket, befőzési tanácsokat adnak-cserélnek.
A vacsorán megjelenő termékek, alapanyagok mind kiváló minőséget képviselnek, melyek tökéletesen passzolnak az étterem arculatához.
A TERMELŐK:
– Prémium bio burgonyák, Csoroszlya Farm, Nobilis Ágoston
– Pécsi grill kolbászok, Lókodi Ákos
– Mikrozöldek, Sziklevél Farm, Márkus Erika
– Kiváló grill sajtok, Csurgodombi Sajtkonyha, Pózer István
– Friss zsengék, Veresi bio, Őry Barnabás
A bor kínálatot az AB OVO pinceképviselet mutatja be.
Jelentkezés korlátozott számban!
Early bird regisztráció 2017.július 23-ig! 10.990 helyett 8.990 Ft/fő! (Az ár a 10% szervizdíjat nem tartalmazza)

További információ és jelentkezés: www.azenpiacom.hu
Sok szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Helyszín: Jardinette – Németvölgyi út 136., Budapest, 1112
Időpont: 2017. július 27., 18:00–22:00
A rendezvény facebook eseménye ITT érhető el.
További programok a Gasztrokulton ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(kép: sajtóinformáció, facebook)