DiVino & Anjuna – Hello Summerwine!
Boros icepopok? Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Ez az igazi fenséges hűsítő kényeztetés.
Hol és mikor? PREMIER: július 12., szerda 18:00-22:00 DiVino Bazilika és DiVino Gozsdu
18.00-19.15 : Sajtókóstolás a DiVino Gozsduban! Akinek van kedve már ide is jöhet, innen sétálunk majd át a borászokkal együtt a DiVino Bazilikába, ott lesz a hacacáré!
19.30 : DIVINO BAZILIKA SUMMERWINE PREMIER!
Tehát 19:30-tól a nagyérdemű feladata csupán annyi lesz, hogy megérkezzen és végigkóstolja a DiVino és az Anjuna Ice Pops közös boros jeges szerelemgyerekét!
A DiVino wine bar és az Anjuna Ice Pops nyári szerelemgyerekeként megszülettek a SUMMERWINE gyümölcsös-boros ice popok! Első körben 4 Juniborász borait választották ki a kísérletezés során, mindannyian elmondták, hogy ők szívük szerint milyen gyümölccsel párosítanák össze a borokat, az Anjunás srácok pedig nekiálltak, és megalkották a tökéletes arányokat! Az eredmény 4 meglepően-elképesztően izgalmas jégkrém!
? Bolyki Pincészet – Egri Bikavér: Erdei gyümölcsös bikavér jégkrém, a felső 1/3-a kolumbiai étcsokoládéba mártva. Kb 3% alkoholtartalom
? Miklós Csabi – Királyleányka: Narancsos fehér bor jégkrém, benne friss eperszeletekkel. Kb 3,5% alkoholtartalom
? Dúzsi Tamás Pincészete – Rozé: Epres “rozéfröccs” jégkrém. Kb 6% alkoholtartalom
? Homola Pincészet – 100% Balaton: Sárgabarackos fehér bor jégkrém. Kb 3% alkoholtartalom
Irány a DiVino Bazilika, nyaljatok bele a nyárba!
Ami tuti lesz:
? SUMMERWINE ice-pop kóstoló
? Zene, jókedv, móka, kacagás
? Koccintás helyett Icepoppintás
A rendezvény facebook eseménye ITT.
További programok a Gasztrokulton ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(kép: sajtóinformáció, facebook)