kiskertpiac – Városban, zöldben meet up and market – Farkas Andreát kérdeztük

kiskertpiac – Városban, zöldben meet up and market – Farkas Andreát kérdeztük

A hétvégén megrendezett @kiskertpiac “Városban, zöldben meet up and market” eseményén jártunk, ahol is Farkas Andrea, főszervező beszélt a rendezvényről.

A rendezvény kiállítói (nem teljes a lista):
@kifozom, @Rawsy, @preseltvirag, @viragospagony, @cleannecc,@eagledecorplants, @travellingfoxdesign, @yetealeaves,@Pinkladytaskak, @afuszereslany, @herbatherapy,@darkestdesirechocolates, @chilichill108, @pipacsvilagom,@CapsulFarm, @herbsgardenbeauty, @emm.a.kezmuves, @petramondta,@walosagom, @tunderuzicskaceramic, @atinytrip, @delitymez,@bublaboratory, @magikuskert, @serendipitymivei, @littlegreenfty,@viksidekszer, @katyvaszok, @BogBagek, @petfarmfamilyHU, @creation.ame, @mancikadesigns, @SophieBelloKozmetikumok, @andindadesign@vandesignclothing, @mateannapajtas@manofakturaszeged, @herbsgardenbeauty, @bihigancsi, @czakokeramia, @hellowoodlabor, @perlandidesign, @Cirrhopprecycle, @yesibrew, @borafajewellery, @Honestoliva, @magikuskert, @thegreenwaydesign, @gourmetanddelicious, Grajnaiwreath.

Merlot 2015 - szűretlen, spontán erjesztett természetes borok a Nyolcas és Fia pincétől! Borkészítés tisztán és tisztességesen.

Rovatunk támogatója a Nyolcas és Fia Borház. Szűretlen, spontán erjesztett természetes borok a Nyolcas és Fia Borháztól! Borkészítés tisztán és tisztességesen.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Gasztrokultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: